Afspraak maken

Afspraak maken bij uw tandarts in Breda
Voor het maken van een afspraak kunt u onze praktijk tijdens de openingstijden telefonisch bereiken via 076 - 532 49 60. U kunt ook een afspraak maken bij de balie in onze praktijk.
Wij zijn geopend op:
Maandag:          van 08.00 - 17.00 uur en van 17:30 - 20:30 uur
Dinsdag:             van 08.00 - 17.00 uur en van 17:30 - 20:30 uur
Woensdag:        van 08.00 - 17.00 uur 
Donderdag:       van 08.00 - 17.00 uur 
Vrijdag:               van 08.00 - 17.00 uur 

Herinnering afspraak Iedere patiënt van wie wij een 06-nummer hebben ontvangt 2 werkdagen vóór de afspraak een afspraakherinnering per sms. Noteer de gemaakte afspraak ook in uw agenda aangezien smsjes niet altijd goed aankomen. 

Annulering afspraak
Indien u verhinderd bent kunt u dit telefonisch doorgeven via onze balie assistente of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het is wel belangrijk dat u dit tijdig doet zodat wij de voor u gereserveerde tijd kunnen gebruiken om andere patiënten te helpen. Als u te laat uw afspraak wijzigt of uw afspraak niet nakomt, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. 
Om problemen te voorkomen adviseren wij u daarom uw afspraak minimaal 1 werkdag van tevoren te wijzigen.

No Show

No-Show-beleid en het advies van de  KNMT
Wij willen u graag herinneren aan het belang van het nakomen van uw afspraken in onze tandartspraktijk. Het is voor ons van groot belang dat we iedereen op tijd kunnen helpen ,de juiste zorg kunnen verlenen en onze agenda efficiënt kunnen plannen.

Volgens advies van het KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) brengen wij een vergoeding in rekening bij patiënten die (herhaaldelijk) niet komen opdagen voor hun afspraak.
Dit noemen we het No-Show-beleid.

Hierbij enkele belangrijke punten:

  1. Verantwoordelijkheid: Als u een afspraak maakt, gaat u een behandelingsovereenkomstaan met onze praktijk. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor het nakomen van uw afspraak.
  2. Financiële consequenties: Bij no-shows mogen wij een bedrag in rekening brengen*. Dit doen we om patiënten te stimuleren hun afspraken serieus te nemen.
  3. Registratie: We houden no-shows bij in uw patiëntendossier. Dit helpt ons om herhaalde gevallen te identificeren en passende maatregelen te nemen.

*1ste keer No Show: € 30,-
  2de keer No Show: € 1, - per gereserveerde minuut met een minimum van € 35, -
  3de keer No Show: € 2, - per gereserveerde minuut met een minimum van € 50,-

Wij hopen op uw begrip en medewerking. Laten we samen zorgen voor een efficiënte praktijkvoering en respect voor elkaars tijd.

Hulphond
Patiënten die afhankelijk zijn van een assistentiehond zijn in onze praktijk van harte welkom. De afspraken zullen wel aan het einde van de werkdag worden ingepland.’

U vindt onze contactpagina hier

Uw tandarts in Breda dankt u voor uw medewerking en begrip!

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog