Patiënt worden

Inschrijven nieuwe patiënten 

Wij nemen weer nieuwe patiënten aan en nieuwe patiënten kunnen zich onder op deze pagina inschrijven voor onze praktijk in Breda. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst en wij verwelkomen u graag in onze gezellige praktijk met de nieuwste apparatuur! Tevens is klei-happen verleden tijd en maken we in onze praktijk aan de hand van een digitale 3D-scan perfecte kronen en facings die binnen 48 uur klaar zijn!

Mondzorg Tridenzo heeft een tandarts/implantoloog NVOI, een tandarts/ mondhygiëniste, een tandarts, een paro-preventie assistente en een tandprotheticus die worden ondersteund door een team van enthousiaste en ervaren tandartsassistentes. Wij ontvangen u in een moderne praktijk en wij voldoen aan alle RIVM eisen ter bescherming van uw en onze gezondheid.


Registratie

Familielid toevoegen op hetzelfde adres

Familielid

Familielid

Familielid
 

Intakegesprek

Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen plannen we samen met u een eerste bezoek aan de praktijk en vragen wij alle nieuwe patiënten om een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Tijdens dit bezoek (consult of intake) bespreken wij uw wensen en/ of klachten en voeren wij een mondonderzoek uit. Als een aanvullend onderzoek noodzakelijk is, maken wij eventueel gebitsmodellen, röntgenfoto’s en kleurenfoto’s. Afhankelijk van onze waarnemingen stellen wij een individueel behandelplan voor u op. Het kan voorkomen dat er meerdere behandelmogelijkheden zijn. Als blijkt dat uw mond gezond is en er geen behandeling nodig is, maken wij met u een afspraak voor reguliere controles. Indien een behandeling nodig is, wordt het persoonlijk behandelplan met u besproken tijdens uw eerste of tweede bezoek, waarin wij samen met u bepalen welke behandeling voor u de juiste keuze is.

Nieuwe patiënten 

Wij kunnen u te woord staan in de Nederlands, Engelse en Duitse taal.

U vindt hier onze contactgegevens

U vindt hier de Mondzorgtarieven van Nederland

 

 

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog