Anders Medical Factory

Vriendelijk en servicegericht. Dat zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Dat is de reden dat we voortaan samenwerken met ‘Anders Medical Factoring’.

Zij bieden u:

  • Een uitgebreid betalingstraject;
  • Gratis betalingsregeling;
  • Gratis kopie factuur;
  • Gratis uitstel van betaling;
  • Speciaal serviceteam;
  • Persoonlijke en vriendelijk benadering.

Anders Medical dient uw declaratie rechtstreeks in bij uw (zorg)verzekeraar, ook als u geen aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering heeft. Na verrekening van het verzekerde gedeelte ontvangt u van Anders Medical een factuur voor het niet verzekerde gedeelte en/of de eigen bijdrage en/of het eigen risico*.

*Eigen risico wordt alleen betaald als zorgkosten uit de basisverzekering worden vergoed. Tandartskosten worden in 98 % van de gevallen vergoed uit een aanvullende tandartsverzekering (voor patiënten boven de 18 jaar).

Als de factuur geheel wordt vergoed door uw (zorg)verzekeraar vergoed, ontvangt u geen mededeling van Anders Medical maar krijgt u een afrekenspecificatie van uw (zorg)verzekeraar.

Voor vragen is Anders Medical op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 085 - 760 62 62 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De website Ons facturatietraject is zo vriendelijk mogelijk ingericht. Op de website www.mijnAndersnota.nl, die wij speciaal voor u hebben ingericht, kunt u inloggen, de status van uw factuur bekijken en kosteloos betalen via iDeal. Tevens bestaat de mogelijkheid om online een betalingsregeling aan te vragen en een vraag te stellen over de factuur. Alles is eenvoudig zelf te regelen, eventueel met hulp van één van de medewerkers van Anders Medical.

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 -17:00 uur en 17:30 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog