Patïent worden

Inschrijven nieuwe patiënten

U kunt zich HIER inschrijven als nieuwe patiënt van onze praktijk. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst en u kunt aangeven welke tandarts uw voorkeur heeft.

Mondzorg Tridenzo beschikt naast een drietal aardige en kundige tandartsen, waaronder een implantoloog, over een mondhygiëniste, een paro-preventie assistente en een tandprotheticus, die worden ondersteund door een team van enthousiaste en ervaren tandartsassistentes. Wij ontvangen u in een moderne praktijk en voldoen aan alle RIVM eisen ter bescherming van uw en onze gezondheid tegen het covid virus.

Intakegesprek

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk vragen wij u een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Tijdens dit bezoek (consult of intake) bespreken wij uw wensen en/ of klachten en voeren wij een mondonderzoek uit. Als een aanvullend onderzoek noodzakelijk is, maken wij eventueel gebitsmodellen, röntgenfoto’s en kleurenfoto’s. Afhankelijk van onze waarnemingen stellen wij een individueel behandelplan voor u op. Het kan voorkomen dat er meerdere behandelmogelijkheden zijn. Als blijkt dat uw mond gezond is en er geen behandeling nodig is, maken wij met u een afspraak voor reguliere controles. Indien een behandeling nodig is, wordt het persoonlijk behandelplan met u besproken tijdens uw eerste of tweede bezoek, waarin wij samen met u bepalen welke behandeling voor u de juiste keuze is.

Wij kunnen u te woord staan in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.


Registratie

Familielid toevoegen op hetzelfde adres

Familielid

Familielid

Familielid

Hierbij geef ik Mondzorg Tridenzo toestemming mijn gegevens te gebruiken.
De persoonlijke gegevens zullen worden behandeld volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Informatie

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
Van

De praktijk beschikt over 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

Vijfhagen 43 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
administratie@tridenzo.nl

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo