Spoed en Pijnklacht

Regeling Spoedgevallen

Binnen de openingstijden van de praktijk (ma-vrijdag van 0800-1700 uur)

Bent u patiënt in onze praktijk: Belt u de balieassistente (076-5324960) voor het maken van een afspraak. Hoe vroeger u belt, hoe meer mogelijkheden wij hebben om u diezelfde dag nog te behandelen.

Bent u geen patiënt in onze praktijk
Ook dan kunt u bij ons terecht mits u zich van tevoren HIER inschrijft als nieuwe patiënt. Daarna kunt u een 1ste controle afspraak maken en wordt er bekeken of een behandeling noodzakelijk is om de pijn te verhelpen. Indien een behandeling noodzakelijk is dan kunnen wij op korte termijn hiervoor een afspraak/behandeling plannen.
Is de pijn onhoudbaar en wilt u zo lang niet wachten, dan mag u de dienstdoende tandarts bellen op nummer: 076 - 520 90 70

Buiten kantoortijden 
Als u buiten de kantooruren acute pijn heeft, dan kunt  de dienstdoende tandarts/ spoed raadplegen.
Hiervoor belt u naar:  076 - 520 90 70

Waarneming
Indien wij tijdelijk de spoedwaarneming overnemen van een collega-tandarts, dan schrijven wij u (tijdelijk) in als patiënt in onze praktijk. Tevens wordt u verzocht om enkele medische gezondheidsvragen in te vullen en om uw ID te tonen. Iedere behandeling dient direct te worden voldaan (contant of pinnen). Na de behandeling en nadat uw tandarts  op de hoogte is gebracht, zal u weer uitgeschreven worden.

Informatie

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
Van

De praktijk beschikt over 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

Vijfhagen 43 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
administratie@tridenzo.nl

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo