Blog

Tandarts in Breda? 7x daarom overstappen naar Tridenzo!

Er zijn verschillende redenen waarom u wellicht wilt wisselen van tandarts. Misschien verhuist u naar Breda en zoekt u een goede tandarts?  Of u wilt graag liever in de avond geholpen worden? Dit zijn een paar redenen om wellicht over te stappen naar Tridenzo Mondzorg. Benieuwd naar meer? Lees verder!

1. Tridenzo Mondzorg? Ook in avonduren geopend

Soms komt het net even wat beter uit om in de avond naar uw tandarts te gaan. Bijvoorbeeld als u veel werkt. Of als de kids op bed liggen. Dat kan bij Tridenzo Mondzorg in Breda. Elke maandagavond en dinsdagavond zijn we tot 20.30 geopend. Afspraak gemaakt? Schuif gerust aan in onze wachtkamer. Voor een controle of wellicht een andere behandeling.

Tridenzo Tandarts in Breda

 

2. Altijd persoonlijk advies

Tridenzo Mondzorg is een familietandartspraktijk. Elke patiënt behandelen wij met zorg en aandacht, als familie. Korte termijnoplossingen lijken soms prima, maar wij kijken graag vooruit. "Beter voorkomen, dan genezen" is onze motto. We adviseren u persoonlijk en preventief. Zo streven we ernaar dat u een leven lang een gezond gebit heeft.

3. Geholpen met de nieuwste apparatuur

Wordt u bij ons patiënt? Dan zult u merken: kwaliteit staat bij ons voorop. Dat ziet u terug in onze apparatuur. Zo hebben we een dentale 3d-scanner (CBCT), die u maar bij weinig tandartsen in Breda terugziet. Hiermee controleren we uw gebit. Niet alleen op gaatjes, maar ook op veel andere punten.  

4. Een kroonbehandeling? Vaak binnen 48 uur

Een kroon plaatsen of brug? Dat kan soms een wachttijd met zich meebrengen. U krijgt dan eerst een tijdelijke kroon en daarna wordt de echte geplaatst. Nu is het zo dat die tijdelijke kroon er vaak snel uitvalt. Vervelend, daarom hebben we zelf de apparatuur in huis en maken we uw kroon op maat. Dit betekent dat we in de meeste gevallen binnen 48 uur uw nieuwe kroon of  brug maken en zelfs vaak gelijk kunnen plaatsen. Niemand houdt van lang wachten, toch?

5. Zoekt u een tandarts vlakbij centrum Breda? Tridenzo!

Woont u vlakbij centrum Breda? En wilt u graag om de hoek naar uw tandarts? Wij zitten met onze praktijk op steenworp afstand van het centrum. Het is gelegen aan een zijstraat van de Haagweg. Makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer (bus 119, 311, 312, 316 en 611). Ook fijn als u misschien nog een stukje moet reizen. De bus stopt voor de deur.

6. Gratis parkeren bij ons voor de deur

Komt u met de auto naar ons in Breda? Wij hebben 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur. U kunt helemaal gratis parkeren voor onze praktijk. Wel zo fijn!

7. Veel tandartsbehandelingen mogelijk

We bieden diverse behandelingen om uw gebit goed te onderhouden. Hiervoor hebben we zeer ervaren experts in huis. Enkele voorbeelden van behandelingen:

    • Controle en gaatjes vullen
    • Wortelkanaalbehandelingen
    • Kronen, protheses, bruggen en implantaten plaatsen
    • Prachtige facings plaatsen (keuze: zirkonium of porselein)
    • Reinigen van gebit, sealen en (mondhygiëniste)
    • En nog meer..

Het mooie is dat we gewoon deze algemene tarieven aanhouden, zoals afgesproken.  Dus waar u ook gaat vergelijken in Breda wat betreft tandartstarieven: deze verschillen nagenoeg niet. Enige prijsverschillen zijn er voor implantaten: hiervoor hebben we contracten afgesloten bij diverse zorgverzekeraars.

Tridenzo, uw nieuwe tandarts in Breda? Aanmelden is zo gedaan!

We verwelkomen graag nieuwe patiënten. Vanaf dat u de drempel overstapt bij ons, ontvangen we u met open armen. Onze passie voor tandheelkunde en mondzorg straalt in alles uit, en daar zijn we trots op. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 -17:00 uur en 17:30 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog