Blog

Review voor Mondzorg Tridenzo van 20 juni 2024

Dit is een review van 20 juni 2024 voor Mondzorg Tridenzo...uw tandarts in Breda!

 

Ben altijd heel bang geweest van de tandarts maar ben vandaag voor de eerste keer geweest 2 tanden geboord en gevuld heb er heel Wijnig van gevoelt heele goede tandarts moet er nog een keer terug naartoe voor een vulling en een gebitsrijneging heb totaal geen moeite mee dit is een geweldige tandarts en ook de medewerkers zijn zo zorgzaam en zo lief wat ik nog meer kan zeggen heb je slapeloze nachten wat ik ook heb gehad nou bij deze tandarts egt nie ga hier nu zonder vrees naartoe en kom er lachgend naar buiten kortom geweldige tandarts dus heb je een probleem met je tandarts ga dan naar deze tandarts geweldige tandarts

Klik HIER voor Zorgkaart Nederland.
Als u in Zorgkaart Nederland zoekt op tandarts Breda dan staan we momenteel op de 1ste pagina bovenaan... daar zijn we best trots op! 

Onze tandartspraktijk, gevestigd in het hart van Breda, staat bekend om zijn persoonlijke en professionele benadering. Wij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor veel mensen stressvol kan zijn, en daarom doen wij er alles aan om je op je gemak te stellen. Onze praktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten, van periodieke controles en preventieve zorg tot complexe behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen en implantaten.

Bij ons staat de patiënt altijd centraal. Ons team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt. We nemen de tijd om naar je zorgen te luisteren en leggen elke stap van de behandeling duidelijk uit. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten en je je op je gemak voelt tijdens je bezoek.

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat je behandeling zo comfortabel en efficiënt mogelijk verloopt. Onze moderne praktijk is uitgerust met geavanceerde apparatuur, en we blijven ons continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

Of je nu komt voor een routinecontrole, een cosmetische ingreep of een spoedbehandeling, bij ons ben je in goede handen. We zijn trots op de positieve feedback die we van onze patiënten ontvangen en streven ernaar om elke keer weer aan hun verwachtingen te voldoen. Kom langs en ervaar zelf waarom zoveel mensen voor onze praktijk kiezen!

Informatie

Uw tandarts in Breda:  
Mondzorg Tridenzo
Vijfhagen 43, 4812 XT Breda
076 - 532 49 60
 
Openingstijden:
Maandag:    08:00 - 20:30 uur
 
Bij onze ingang zijn 6 gratis parkeerplaatsen.
De praktijk is rolstoel toegankelijk.

We zijn aangesloten bij

Tridenzo footer logo
Nvoi implatoloog